Executie plaforme beton

Demolare si Executie plaforme beton

Beton EcoServ – Realizam drumuri/platforme din beton rutier si piste de aeroport, cu turnare în pante şi finisarea betonului prin elicopterizare și prin maturare, colmatarea rosturilor cu mastic poliuretanic la cele mai inalte standarde de calitate


Un serviciu profesional de betonare va spori semnificativ modul in care utilizati spatiul pe care il aveti la dispozitie si va crea mai mult confort in anumite zone pe care altfel nu le-ati fi folosi la potentialul pe care il au.

Demolare si executie platforme beton

Beneficii platforme beton rutier

Drumurile sau platformele construite din beton rutier sunt mult mai rezistente decat cele din asfalt

Sustenabilitate

Betonul este un material reciclabil care acumuleaza mai putin praf decat constructiile din asfalt rezultand o poluare mai mica cu cca 25%. In plus, culoarea betonului este deschisa, reflectand cu pana la 35% mai multa lumina decat asfaltul, scazand costurile de iluminare.

Rigiditate

Platformele sau drumurile din beton rutier au o suprafata rigida si nu prezinta riscul de a se deforma. Prin comparatie, greutatea vehiculelor grele (precum camioanele) poate conduce la deformarea foarte rapida a drumurilor din asfalt.

Rezistenta

Spre deosebire de asfalt, betonul rutier nu este afectat de uleiurile care pot curge din vehicule, dar nici de schimburile bruste de temperatura.

Longevitate

In medie, cu mentenanta de specialitate, constructiile din betoane rutiere rezista intre 40 si 60 de ani.

Lucrabilitate

Betonul rutier este foarte usor de prelucrat. Astfel, constructiile din acest material presupun mai putin timp de lucru. Mai mult decat atat, prin utilizarea anumitor aditivi speciali se poate reduce timpul de intarire fara a afecta rezistenta mecanica. Pentru dumneavoastra, aceste aspecte se traduc prin darea in exploatare mai rapida a investitiei.

Aderenta

Datorita suprafetei aspre, riscul de derapaj este mult mai scazut prin comparatie cu drumurile din asfalt. De asemenea, distanta de franare este redusa considerabil. Mai mult decat atat, s-a demonstrat faptul ca aceasta caracteristica poate reduce consumul de combustibil cu 10 – 15%.

Cere oferta

Vrei sa fii sigur ca alegi cea mai buna solutie? Contacteaza-ne acum si discuta gratuit cu unul dintre specialistii nostri!

Suna-ne acum

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Ultimele noastre proiecte:


Reparatie beton degradat Brasov
Reparatii beton degradat Brasov
Reparatii asfalt Bucuresti - RinoPhalt
Reparatii si conservare asfalt Bacau – RHiNOPHALT
Rejuvenare asfalt Arges
Reparatii si conservare asfalt Arges – RHiNOPHALT