Despre noi

RECONDITIONAM SUPRAFETE DE BETON DEGRADAT CUREBETON – BETON POLIMERIC

PESTE 74.000 MP RECONDITIONATI IN ULTIMII 6 ANI.

ReBeton – beton polimeric este un produs unic in Romania si in Europa. Ne mandrim cu faptul ca putem asterne cel mai subtire strat de beton (15 – 20 mm) cu calitatile unui beton de clasa superioara.

Viziune

Inca de la infiintarea companiei, noi ne-am asumat o directie dificila si provocatoare, anume introducerea de metode si tehnologii moderne, ecologice si accesibile economic pentru reconditionarea si intretinerea platformelor de beton si a asfaltului.

Misiunea Beton EcoServ

Misiunea Beton EcoServ este de a oferi servicii premium prin tehnologii accesibile. Sustinem comunicarea deschisa cu toti clientii si colaboratorii nostri. Acest fapt, impreuna cu profesionalismul si dinamismul echipei noastre, ne-au ajutat sa devenim un partener de incredere. 

Aveti nevoie de sfaturi de la profesionisti?

Aveti nevoie de sfaturi de la profesionisti?

Nimic mai simplu! Unul din consultantii nostri va va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti alegerile potrivite nevoilor dumneavoastra!

Din respect pentru clientii nostri si pentru proiectele dumnealor, folosim doar produse de calitate, astfel incat sa ne putem ridica la cele mai inalte standarde si asteptari.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra si despre produsele pe care le utilizam, asteptam cu interes sa ne contactati.