despre noi

Despre noi

MISIUNE

Misiunea Beton EcoServ este de a oferi servicii accesibile la tehnologie ultima generatie pentru intretinerea si repararea suprafetelor de beton si asfalt. comunicarea deschisa cu toti clientii si colaboratorii nostri, impreuna cu profesionalismul si dinamismul echipei noastre, ne-au ajutat sa devenim un partener de incredere.

VIZIUNE

Inca de la infiintarea companiei, noi ne-am asumat o directie dificila si provocatoare, aceea de inovare, cautare, selectare si introducere de metode si tehnologii moderne, ecologice si accesibile economic pentru reconditionarea si intretinerea platformelor de beton si a asfaltului.

BETON ECOSERV – REPARATII / MENTENANTA SUPRAFETE BETON si ASFALT

„Ne-am obisnuit sa gandim diferit, sa provocam normalul, iar inovatiile sa le facem accesibile clientilor si utile mediului!”


Beton Ecoserv SRL?

DE CE

Beton Ecoserv SRL?

Suntem aici cu scopul clar de contribui cu solutii economice, moderne/inovatoare si ecologice la reconditionarea si intretinerea suprafetelor de beton si asfalt. Asa ‘s-a nascut’ ReBeton, un beton polimeric de clasa superioara, armat cu fibre de polipropilena si imbogatit cu polimeri, care poate fi astenut in grosime de 15 – 20 mm.

Deasemenea, cu RHiNOPHALT contribuim la scaderea costurilor de exploatare a asfaltului din parcari, aeroporturi, drumuri prin prelungirea duratei de viata a acestuia si colmatarea fisurilor.

Toate acestea sunt dublate de punerea in opera cu o echipa experimentata si atenta in ceea ce priveste executia si nevoile specifice fiecarui client

Rebeton - solutii inovative si metode gandite pentru a fi in folosul partenerilor nostri pe termen lung

Eforturile noastre vor merge intotdeauna in aceeasi directie: scaderea costurilor de executie si de exploatare, reducerea timpilor de executie si respectarea lor, solutii de lunga durata, materiale de calitate, adaptarea executiei la specificul functional al fiecarui partener si, nu in ultimul rand, comunicarea deschisa, naturala sunt obiective la care lucram continuu.

Partenerii nostri


Cere oferta

Vrei sa fii sigur ca alegi cea mai buna solutie? Contacteaza-ne acum si discuta gratuit cu unul dintre specialistii nostri!

Suna-ne acum

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii