DESPRE NOI

RECONDITIONAM SUPRAFETE DE BETON DEGRADAT CU

REBETON

BETON POLIMERIC

ReBeton – beton polimeric este un produs unic in Romania si in Europa. ReBeton este rezultatul eforturilor noastre de a va oferi cea mai avantajoasa soutie de reparare / reconditionare a suprafetei degradate a betonului, cu caracteristicile unui beton clasic, chiar mai mult.

VIZIUNE

Inca de la infiintarea companiei, noi ne-am asumat o directie dificila si provocatoare, aceea de inovare, cautare, selectare si introducere de metode si tehnologii moderne, ecologice si accesibile economic pentru reconditionarea si intretinerea platformelor de beton si a asfaltului.

MISIUNE

Misiunea Beton EcoServ este de a oferi servicii accesibile la tehnologie ultima generatie pentru intretinerea si repararea suprafetelor de beton si asfalt. comunicarea deschisa cu toti clientii si colaboratorii nostri, impreuna cu profesionalismul si dinamismul echipei noastre, ne-au ajutat sa devenim un partener de incredere.

Vrei sa fii sigur ca alegi cea mai buna solutie?

Suna acum si consulta-te gratuit cu unul dintre specialistii nostrii!

CLIENTI

REBETON – beton polimeric este unic pe piata din Romania si Europa. Experienta a peste 80.000 mp si peste 7 ani de dezvoltare continua le aducem in folosul partenerilor nostri!

CONTACT

Intrarea Fermei nr. 5, Com. 1 Decembrie, Ilfov

ReBeton © Copyright 2021. All Rights Reserved