Servicii

ReBeton – Solutia moderna, rapida si ecologica pentru a reface suprafata betonului degradat din parcari, platforme industriale, trotuare, spatii de depozitare.

In peste sase ani de experienta am “innoit” peste 74.000 mp de platforme din beton aflate in diverse stadii de degradare si am protejat peste 55.000 mp de beton cu rasina poliuretanica transparenta (lpu) sau cu Hidrodur (rasina siliconica cu Siliciu).

ReBeton – Reconditionarea
suprafetei degradate a betonului

ReBeton – Solutia moderna, rapida si ecologica pentru a reface suprafata betonului degradat din parcari, platforme industriale, trotuare, spatii de depozitare.

Citeste mai mult

REJUVENATOR
ASFALT

Fara costuri suplimentare de frezare si evacuare a asfaltului existent.
Creste siguranta traficului, scad accidentele si se prelugeste durata de viata a asfaltului si scad costurile de intretinere

Citeste mai mult

Reparatii zonale beton deteriorat, fisurat

Atunci cand betonul este foarte fisurat, degradat sau terasamentul de sub acesta este afectat executam repararea zonala a betonului. Aici lucrăm cu materiale ce au aderență bună, lucrabilitate ridicată, volum stabil, precum și o foarte mică permeabilitate la apă.

Terasamente

Terasamentele sunt lucrări din pământ realizate prin săpătură, transport și umplutură. Săpătura este cunoscută sub numele de debleu, iar umplutura sub numele de rambleu. Terasamentele se folosesc la execuția infrastructurilor construcțiilor. Pentru mai multe detalii, echipa noastră vă stă la dispoziție

Furnizare si montare pavaj

Din grijă pentru proiectele clienților noștri, lucrăm cu materiale de cea mai bună calitate. Așadar, echipa noastră se ocupă cu furnizarea și montarea de pavaj, lucrarea fiind executată „la cheie”.

Executie platforme de beton

Aveți nevoie de o echipă care să execute o platformă de beton? Atunci vă invităm să ne contactați. Lucrăm cu materiale de calitate foarte bună, iar echipa noastră este formată din specialiști care au luat parte la diverse proiecte, atât de amploare restransă, cat și de mare amploare..

Acoperiri beton cu LPU vopsea, pardoseli epoxidice sau poliuretanice

Fie ca este o platforma de beton clasica, o platforma de beton amprentat, un gard din beton sau orice alt element din beton, toate acestea pot fi protejate de actiunile agresive ale factorilor mecanici si/ sau chimici, cu o pelicula de LPU.

SOLICITA OFERTA

Daca si dumneavoastra doriti sa beneficiati de

servicii de top, va invitam sa ne contactati.